Seuran esittely

Jyväskylän Voimaklubi Ry on vuonna 1974 perustettu yhdistysrekisteriin kirjattu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää voima- ja fitnesslaji toimintaa Jyväskylän alueella. Seuran omistuksessa oleva sali sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa ja on magneettikortilla avoinna 24/7. Olemme Suomen Voimanostoliiton ja Suomen Leuanveto ry:n jäsenseura ja tunnetusti hyvähenkiseen joukkoomme kuuluu peruskuntoilijoita sekä eritasoisia voimaurheilijoita, niin aloittelijoita kuin valtakunnan johtavia mitalisteja. Tarvittaessa opastamme lajista kiinnostuneet turvalliseen alkuun.

Yhdistyslain mukaisesti olemme voittoa tavoittelematon yhdistys ja salikorteista saamamme varat käytetään lyhentämättömänä seuramme toiminnan ylläpitämiseen ja parantamiseen. Toimintamme mahdollistaa jäsenten lisäksi vapaaehtoisten joukko, joka muodostaa yhdistyksen hallituksen ja hoitaa esimerkiksi kirjanpidon ja salimme viikottaisen siivouksen. Yhdistyksen toimintaan liittyvistä päätöksistä viime kädessä vastaa hallitus mikä kokoontuu säännöllisin väliajoin ja järjestää myös kaikille seuran jäsenille avoimet kokoukset kaksi kertaa vuodessa, kevät- ja syyskokouksen. Osallistumalla seuran kokouksiin ja tuomalla ajatuksiasi ilmoille pääset vaikuttamaan siihen mihin suuntaan haluaisit saliamme viedä. On sitten kyse laitehankinnoista tai muista kehitysideoista.

Tarjoamme ”vanhan kunnon punttisalin” vapaapainoineen ja laitteineen erilaisin salikortti vaihtoehdoin. Salikorttimaksuihimme sisältyy aina 25 euron vuosittainen jäsenmaksu. Jäsenmaksun myötä kaikki salilla kävijät ovat seuramme jäseniä automaattisesti. Jäsenmaksu ei velvoita toimimaan yhdistyksen hyväksi, mutta me hallituksessa toivomme että mahdollisimman moni osallistuisi tapahtumiin, oli sitten kyse pikkujouluista tai siivoustalkoista. Yhteinen tekeminen parantaa salimme ilmapiiriä ja tutustuttaa salilla kävijöitä toisiinsa, jolloin ilmapiiri ja treeniolosuhteet paranevat huomattavasti.

 

 

JVK:n viralliset säännöt

JVK:n viralliset säännöt löytyy allaolevan linkin takaa jotta voimme varmistua siitä, että ovat aina ajan tasalla eikä vanhoja versioita unohdu minnekään muutosten yhteydessä.

JVK:n viralliset säännöt.

 

Toiminta

Ollaksemme aktiivinen seura ja tukeaksemme jäseniemme voimaurheilua pyrimme järjestämään kerran vuodessa klassisen voimanoston kansalliset kisat, joissa halutessaan pääsee kokeilemaan kilpailemista SVNL:n virallisten kilpailusääntöjen mukaan ja tarvittaessa nostamaan SM-tulosrajat kyseiselle vuodelle. Virallisten kisojen lisäksi pyrimme järjestämään kaksi kertaa vuodessa salikisat, joihin osallistuminen on maksutonta ja jokainen voi osallistua tasostaan huolimatta. Salikisoissa lajit vaihtelevat osallistujien mukaan, joten ehdotuksia otamme vastaan aina kisojen lähestyessä. Tapahtumissamme tarkoituksena on tarjota turvalliset puitteet henkilökohtaisten ennätysten rikkomiseen ja viettää mukavaa yhdessäoloa sekä kehittää seuramme yhteishenkeä. Joulun alla järjestettävissä kisoissa olemme perinteisesti arponeet kinkun osallistujien kesken ja jokaisessa tapahtumassamme olemme tarjonneet seuran puolesta pientä syötävää ja juotavaa.

Kilpailutoiminnan lisäksi järjestämme kysynnän mukaan erilaisia koulutustilaisuuksia jäsentemme kesken tai ulkopuolisten kanssa yhteistyössä. Vastaamalla facebookissa esitettyihin kyselyihin pystyt vaikuttamaan tarjoamiimme tilaisuuksiin. Ilmoitamme toiminnastamme salimme virallisella ilmoitustaululla, facebook sivuilla ja member zonella, jolloin jokainen jäsenemme on tietoinen tapahtumista ja voi halutessaan osallistua ilmoittautumiskäytäntöjen mukaisesti.

 

Jyväskylän voimaklubi tarjoaa kuntosalia kaikentasoisille treenaajille katsomatta ikään tai harrastustaustaan!

 

JVK PÄHKINÄNKUORESSA