Uutta sisältöä Instagramissa

Uutta sisältöä Instagramissa
ARVONTA ON SUORITETTU. Arvonnan voitti @janni.aiSuuren suosion vuoksi päätimme arpoa vielä bonusvoiton eli 10 kerran korttin. Sen voitti @chzerianOnnittelut voittajille!!Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitoksia kaikille mielenkiinnosta arvontaa ja saliamme kohtaan. Kaikki muutkin arvontaan osallistuneet tai kuka tahansa voi tulla tutustumaan salille ilmaiseksi. Meillähän ilmainen tutustumiskäynti on 1) ilmainen 2) ei sisällä kätkettyjä lisäehtoja 3) ei edellytä jäsenyyden ottamista, mutta usein johtaa sellaiseen 4) ei johda jatkuvaan sähköpostipommitukseen ja 5) järjestyy ottamalla yhteyttä keneen tahansa hallituksen jäsenistäKuvituskuvan todellinen hahmo @llappiniko#jvk#jyväskylänvoimaklubi

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *