Uutta sisältöä Instagramissa

Uutta sisältöä Instagramissa
Ja niinhän siinä kävi, että Korona prkl, tuli sekoittamaan meidän hauis- ja penkkireenit.Hallituksen kanssa ja viranomaisten vahvalla suosituksella päätimme laittaa salin kiinni kolmeksi vuorokaudeksi, että saamme tartuntaketjut kiinni ja mahdolliset piilevät kantajat jäljitettyä.Tämä on varsin järeä keino, mutta ajattelisimme että tässä tilanteessa kokonaisuuden kannalta paras. Pitkittyessään tauti ja sen kulku menee sekavaksi kuin Haminan kaupunki ja se se vasta haastava tapaus on. Sali siis kiinni tästä päivästä n.klo 21 sunnuntai-iltaan n. klo 21.Toivomme ymmärrystä kaikilta ja muistakaa, että lihas kasvaa levossa ja rauta on painavaa tauon jälkeenkin.Sitten kun tämä korona-paskiainen on menneisyyttä, niin syödään yhdessä pullaa ja muistellaan tätä, että oli sillä taudilla otsaa kun tuli sekoittamaan meidän penkkihauis-reenejä. Että osaakin olla julkea. Prkl. #jvk#jyväskylänvoimaklubi#locked

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *