Uutta sisältöä Instagramissa

Uutta sisältöä Instagramissa
HUOM!Jokainen tietää vallitsevan tilanteen ja sen vakavuuden. Nyt jos koskaan, meidän täytyy olla erittäin varovaisia ja huolehtia omasta, mutta myös muiden turvallisuudesta.Me JVK:n hallituksessa tuumailtiin, että miten saadaan pidettyä JVK:n yhtäaikainen kävijmäärä pienenä, siten että joukkoaltistusta ei synny. Joten päätimme tehdä pienen sovelluksen, jolla jokainen voi varmistaa, että voi mennä salille turvallisesti.Homma toimii näin:1.Mene sivulle:http://www.jyvaskylanvoimaklubi.fi/covid/2. Ilmoita nimikirjaimet, sali(😎) , monelta tulet ja miten pitkään olet. Ja tallenna. (kuva 1)3. Alla näet listauksen monelta ja monta henkilö on sinä päivänä reenailemassa. (kuva 2) Jos yli viisi (5) henkilöä samaan aikaan, niin alkaa olla punaista. Pyritään siis pieniin määriin ja hajautetaan käyntejä.Sovellus toimii, vain jos sitä käytetään. Tämä olisi jokaisen turvallisuuden kannalta erittäin tärkeä asia.Levittäkää sanaa, että tieto ja linkki leviää kaikille jäsenille.Ps. Ja salilla voi käyttää myös maskia ja muistakaa yleinen huolellisuus hygienian kanssa yleisestikin.Yhteistyöterveisin, HallitusPs. Sovelluksesta voi antaa palautetta ja kehitysehdotuksia.#jvk#jyväskylänvoimaklubi#covid

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *