Uutta sisältöä Instagramissa

Uutta sisältöä Instagramissa
Hola,lienee pienen tilannepäivityksen paikka.1. Tila-asia etenee ja selkiintyy. Nykyisessä tilassa voidaan olla ainakin syksyyn, joten mitään kiirettä ei ole. Käymme parasta aikaa neuvotteluja uudesta tilasta, mutta aikataulu ei ole varmistunut. Joka tapauksessa kiirettä ei ole mihinkään suuntaan ja asiaa voidaan tarkastella rauhassa. 2. Salille on tullut uusi 15kg painonnostotanko. Tanko on tarkoitettu pääasiassa naisille ja tekniikkaharjoitteluun. Voi toki muutkin käyttää ja kestää kyllä painoa, mutta älä maveta sitä mutkalle. Kiitos.3. Salille tällä viikolla lanseerattu ilmoittautumissofta on otettu käyttöön erittäin hyvin, siis erittäin hyvin. Todella hienoa toimintaa kaikilta! Pidetään tämä linja, niin vältytään turhilta riskeiltä. 4. Yleinen tilanne vakaa ja stabiili, joten jatketaan harjoittelua.5. @ulpupoikonen ja muu siivousporukka on tehnyt erinomaista jälkeä ja siivoonneet salin perusteellisesti ja useaan otteeseen. Kiitokset heille, kyllä kelpaa reenailla nytPs. Jukan rooli kuvituskuvana tässä postauksessa on ilmentää tämän hetkistä tekemistä. Homma toimii niin kuin Jukan jabi-yläkoukku-compo konsanaan, eli erittäin hyvin ja tehokkaasti. #jvk#jyväskylänvoimaklubi#update#weighttraining#boxing

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *