Uutta sisältöä Instagramissa

Uutta sisältöä Instagramissa
Katsaus JVK:n Hall of Fameen.Kun Ismo Lappi saapuu salille, niin silloin todennäköisesti tuplaantuu koko salin tietämys ja kokemus voimanostosta.Ismolla on pitkä ja menestyksekäs voimailuhistoria ja tulokset puhukoot puolestaan:- maastaveto 340 kg (sarjan 75 kg ME) – jalkakyykky 250 kg- penkkipunnerrus 167,5 kgYhteistulos 757,5 kg ja tämä kaikki tosiaan sarjassa 75 kg! Näihin tuloksiin ei tarvitse lisätä perinteistä lapinlisää, vaan riittävät varmasti sellaisenaan. Ismo on jo jättänyt aktiivisen punnusten kolistelun, mutta valmentaa JVK:lla tulevaisuuden huippulupausta poikaansa @llappiniko :a. Voimailun Lapinsaaga jatkukoon. #jvk#jyväskylänvoimaklubi#powerlifting#weightreining

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *