Uutta sisältöä Instagramissa

Uutta sisältöä Instagramissa
Tangoissa ja tangoissa on eroa.Wikipedian mukaan toiset on jonkinlaiset alushousut🤔 ja toiset on esim. urheiluun tarkoitettuja välineitä.Viime viikolla salille saatiin viimeksi mainittuun kategoriaan kuuluva painnonnostotanko, joten sieltä löytyy nyt erityisesti painonnostoon tarkoitetut neulalaakeroidut:- 15 kg ja 203 cm naisten tanko- 20 kg ja 220 cm miesten tanko.Tangot on tarkoitettu kaikkien käyttöön, mutta älä pinnamaveta tms. niitä mutkalle. Kiitos. Tanko saatiin lahjoituksena @ceriffioy :ltä, joka haluaa olla tukemassa paikallista urheilu- ja liikuntatoimintaa.Tangon testaajana videolla: one and only @voimaeetu#jvk#jyväskylänvoimaklubi#sportskraft#sponsored#ceriffioy#yhteistyö

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *