Uutta sisältöä Instagramissa

Uutta sisältöä Instagramissa
IN MEMORIAM Raimo Aalto "Rami edusti ns. vanhan liiton miehiä, niin liittotasolla, kuin JVK:ssa. Ramin ansiosta JVK:n penkkipunnerrusjengi saalisti mitaleita kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla.Rami veti useita penkkipunnerruskouluja, koulutti useat JVK:n tuomarit ja piti myös kokeet, mukaan lukien allekirjoittaneen.Rami oli tiukka tuomarikouluttaja ja siksi JVK:n tuomareita arvostettiin SM-kisoissakin. Ramin innostamana mm. allekirjoittanut sai aikaiseksi kv. I-lk:n tuomarikortin. Ramin innostamana JVK:n tuomareista (Janne Toivanen, Harri hagfors ja allekirj. lukivat kv. tuomareiksi) kansallisia SM-tason tuomareita oli JVK:ssa kymmenkunta, jotka olivat niin ikään Ramin ansiosta innostuneet tuomaritoiminnasta.Rami oli hyvin tunnettu SIU:n (Suomen invalidien urheiluliiton) toiminnassa ja osoitti myös kilpailijana rautaista urheilijaa mm. Paralympialaisissa, joissa ansiokkaasti saalisti mitalisijoja penkkipunnerruksessa. Lisäksi Rami toimi myös IPC:n (Kv. invalidiliiton tuomarina).Rami oli tuttu näky Jyväskylän kaduilla erikoisrakenteisella pyörällä, jolla Rami käsivoimin polki pitkin Jyväskylän katuja ja samalla voimisti käsivarsiaan, jotka olivatkin todella kunnossa.Rami oli hankkimassa JVK:lle Kauppakatu 4:n salia, kun kaupunki lopetti B-salin tilat. Kauppakadun salilla vierähtikin vuosia ja sielläkin Rami pyöritti penkkipunnerruskoulua uusille nostajille sekä toimi tuomarikonsulttina halukkaille.Ramia jäi kaipaamaan koko JVK:n vanhan liiton jengi, ja uskoisin, että myös uudet JVK:n jäsenet ovat Ramista kuulleet ja osoittivat ja osoittavat hänelle kunnioitusta.R.I.P. Rami, olit rehellinen ja kova äijä!"Koko yhteisömme puolesta JVK:n perustajajäsen Kimmo Jouhki.#jvk#jyväskylänvoimaklubi#inmemoriam1.kuva credit https://www.paralympia.fi/ajankohtaista/uutiset/8785-penkkipunnerruksen-paralympiavoittaja-raimo-aalto-on-kuollut

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *