Muuttoteema 7: muutto

Touhu karkeasti: osa porukasta Kalevankadulla, osa vapaudenkadulla. Sen lisäksi autokuskit. Joka porukalla vähintään yksi kopio muuttojärjestyksestä + ohjelappu (Teema 8) ja touhu itseorganisoituvaa. Vakuutus on kaiken varalta, muutossa tärkeimpänä tavoitteena on tasan 0 tapaturmaa, eli pidetään riittävän leppoisa tahti! Aina on aikaa miettiä, miten painavia asioita on turvallisinta nostaa!

Tallentakaa puhelimeen Timon numero (045 112 3100) kaiken varalta!

Talkoovakuutus on 30 hengelle 19.-20.6. Eli isommalle porukalle, kuin ilmoittautuneita on. Tule siis paikalle vaikket olisikaan ilmoittautunut! Ei todellakaan tarvitse olla koko päivää ja pienikin apu on iso apu! Seura tarjoaa limsaa yms ja ruokajärjestelyjä tulossa myös.

Touhu alkaa Kalevankatu 10:ssä 19.6. lauantaina klo 9.00. Sunnuntaina jatketaan toivottavasti paikkojen viimeistelyjen merkeissä samaan aikaan!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *