Pysäköinnistä

Yläpihalle on tulossa merkatut paikat ja jonnekin myöhemmin ilmoitettavaan sijaintiin pysäköintilupalaput. Vielä ei ole valmista kun ollaan vähän etuajassa heinäkuun alkuun nähden. Suosituksena on välttää odotusaikana pysäköintiä. Jos se ei millään onnistu ja löytyy lappu tuulilasista, ota yhteyttä hallitukseen. Hoidetaan asia kuntoon.

Avoimet ovet keskiviikkona 23.6.

Salilla on avoimet ovet keskiviikkona 23.6. klo 11- 17. Tervetuloa tutustumaan! Aiheesta tulee tarkempaa päivitystä instagramiin. (Instagram -sisältö ilmestyy pienellä viiveellä myös tänne tiedotteisiin luettavaksi)

Uutta sisältöä Instagramissa

Avoimet ovet keskiviikkona 23.6 klo 11-17.Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan siinä ohessa JVK:n uusiin tiloihin vapaudenkatu 25:een. Paikalla Niko Lappi esittelemässä paikkaa sekä kerttoilemassa voimanostosta sekä sen harjoittelusta.Tervetuloa ja ota kaverisikin mukaan. Ps. Salin parkkipaikat ovat salin takana.Terveisin,JVK yhteisö

Julkaistu
Kategoria(t): Instagram

Muuton teema 10: Kovaa ajoa & käyttäjäpalautetta

Muuton vihoviimeinen teema, nyt vaan kovaa ajoa ja käyttäjäkokemusten keräämistä! Salille ilmestyy vähän myöhemmin paikka, mihin voi kirjoitella kommentteja. Voi myös ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin aiheen tiimoilta. Hienosäädetään tiloja ihmisten kommenttien perusteella. Tämä homma ei lopu käytännössä koskaan, mutta mitä aikaisemmin palautetta saadaan, sitä isommin on mahdollista vaikuttaa asioihin!

Uudet tilat nyt käytössä

Uusissa tiloissa toimii nyt kulunvalvonta, kortilla pääsee sisälle samalla lailla kuin ennenkin. Tervetuloa! Ja iso kiitos vielä koko talkooporukalle, ei oltaisi onnistuttu ilman jokaisen työpanosta!

Kulunvalvonnan muuton seuranta

Tähän alle päivittyy väliaikatietoja innokkaimmille treenaajille. Niin ajantasainen, kuin mahdollista. Kannattaa vilkuilla päivityksiä myös Instagramin videopätkistä 14:18 – Kaikki valmista, tervetuloa! 13:46 – Ovi aukesi toisella yrittämällä. Odotellaan vielä vahvistus, että lukkoliike ehtii pois jaloista ja sen jälkeen pääsee treenaamaan. 11:40 – Ei ollutkaan kaikki verkkoliitännät vedetty samaan reitittimeen, aiheuttaa vähän lisäjumppaa, jota selvitellään paraikaa.… Jatka lukemista Kulunvalvonnan muuton seuranta

Uutta sisältöä Instagramissa

Osaavissa käsissä lyhyessä ajassa voi tunnetusti tapahtua paljon.JVK muutti viikonloppuna Kalevankadulta Vapaudenkadulle ja tapahtumaa voidaan pitää kokonaisuudessaan vapaaehtoistyön todellisena mestarinäytteenä.Viikonlopun aikana talkoisiin osallistui yli 30 henkilö ja osa heistä oli mukana käytännössä koko ajan perjantaista sunnuntaihin. Työtunteja ei laskettu, eikä niiden perään kysellä, vaan lopputulos ja tavoite oli saada sali kuntoon. Ja se saavutettiin.Isot kiitokset… Jatka lukemista Uutta sisältöä Instagramissa

Julkaistu
Kategoria(t): Instagram

Sali aukeaa maanantaina

Sali aukeaa maanantaina 21.6. heti, kun kulunvalvontajärjestelmä on siirretty uuteen paikkaan ja saatu toimimaan. Eli iltapäivästä toivottavasti tulee uutta tiedotetta linjoille. Touhuaminen jatkuu toistaiseksi, eli saa tulla pyörähtämään paikalle, jos kiinnostaa. Muutto on sujunut todella hyvin. Tahdon kiittää kaikkia touhuun osallistuneita. Emme olisi pärjänneet ilman ihan jokaisen teidän työpanosta. Kun porukka puhaltaa yhteiseen hiileen, hommat… Jatka lukemista Sali aukeaa maanantaina

Muuttoteema 9: Uudelle salille treenaamaan

Uuden salin ovet aukeavat magneettikortilla viimeistään ke 23.6.2021. Jos muutto menee tosi jouhevasti, treenaamaan pääsee jo ma 21.6.2021 illalla. Kun kulunvalvonta laitetaan päälle uusissa tiloissa, siitä infotaan täällä. On erittäin tärkeää muistaa, että laitteita, joita ei ole kiinnitetty paikoilleen, ei käytetä! Siinä voi hajota laitteet ja ihmiset ja tilat! Oranssi teippi laitteessa tarkoittaa, että laite ei vielä ole kunnolla paikoillaan. 

Talkoot jatkuvat huomenna klo 9 alkaen

Talkoot sujuivat hyvin ja suunnilleen kaikki tarvittava on nyt uusissa tiloissa, huomenna sunnuntaina jatketaan uusissa tiloissa laitteiden sijoittelun ja kiinnittelyn parissa. Uusissa tiloissa saattaa päästä treenaamaan jo maanantai-iltana, mutta tiedotetaan aiheesta myöhemmin kun vahvistuu. Kiitos kaikille talkoisiin tähän mennessä osallistuneille!